PC Brežice

Switch to desktop Register Login

Dnevi podjetniških priložnosti 2015

Na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, enota CPT pripravljamo, letos že peto leto zapored, Dneve podjetniških priložnosti.
Prihajajoči Dnevi podjetniških priložnosti, bodo postregli z raznovrstnimi kakovostnimi predavanji in delavnicami. Celotno dogajanje bomo povezali v smiselno celoto in s posameznimi aktivnostmi nadaljevali tudi v prihodnjih mesecih.

Najprej se bomo osredotočili na podjetniške priložnosti v turizmu in kmetijstvu, se posvetili različnim tehnikam prodaje ter spremljali spremembe na področju zakonodaje. Posamezne aktivnosti pa se bodo nadaljevale tudi v prihajajočih mesecih.

V marcu bomo skupaj s partnerji izvedli start:up šolo, ki bo zajemala celoten spekter najsodobnejših znanj s področja gradnje start-up podjetij po t.i. »The Lean Star-up« in »Business Model Generation« metodologijah. Aktivno pa bomo pridobivali tudi znanja tujih jezikov in sicer bomo v marcu in aprilu ob zadostnem številu prijavljenih izvedli tečaje ruskega, italijanskega in angleškega jezika.

Podrobnejši opis posameznih dogodkov v nadaljevanju:

 

JANUAR

 

Sreda, 28.1.2015 ob 16.00 uri
POSLOVANJE V DRUŠTVIH – PRIPRAVA ZAKLJUČNEGA POROČILA
Predavatelj in reference: Mila Levec, strokovnjakinja v Lokalni razvojni fundaciji Posavja (računovodstvo za nevladne organizacije, zaključni računi, računovodsko in davčno svetovanje pri poslovanju nevladnih organizacij)
Več informacij in prijava

 

FEBRUAR

 

Sreda, 4.2.2015 ob 16.00 uri
PRILOŽNOSTI V KMETIJSTVU S PRIMERI DOBRIH PRAKS
Predavatelj in reference: Valentina Aleksič, univ. dipl. inž. kmetijstva, strokovnjakinja na področju ekološkega kmetovanja, kontrole in certificiranja ekološke pridelave in predelave. Več let je delala na Zvezi združenj ekoloških kmetov Slovenije Biodar v Ljubljani kot strokovna sodelavka za projekte, promocijo in izobraževanje, njeno osebno najbolj priljubljeno področje pa je bio gastronomija in bio hoteli. Od leta 2006 je zaposlena na Inštitutu za kontrolo in certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor - KON-CERT.
Več informacij in prijava

 

Sreda, 11.2.2015 ob 16.00 uri
PRILOŽNOSTI V TURIZMU IN OBLIKOVANJE ZGODB
Predavatelj in reference: Marjana Grčman, urednica turistične oddaje Na lepše na Tv Slovenija in članica izvršnega odbora Društva turističnih novinarjev Fijet Slovenija, komentatorka časopisa Dnevnik v akciji Dnevnikova turistična izvidnica, pisateljica turističnih zgodb za MMC -jev portal na RTV-ju, pisateljica člankov v časopisu Turizem, ki ga izdaja Spirit.
Več informacij in prijava

 

Sreda, 11.2.2015 ob 18.00 uri
SODOBNI SPLETNO-MOBILNI TRENDI V POSLOVANJU
Predavatelj in reference: Sašo Panić, strokovnjak na področju spletnih rešitev in optimizacij spletnih procesov. Sodeloval je pri več kot 200 projektih doma in v tujini. Zadnje čase se predvsem ukvarja s turističnimi dejavnostmi in izvoznimi podjetji.
Več informacij in prijava

 

Sreda, 18.2.2015 ob 16.00 uri
TEHNIKE ZA POVEČANJE PREPRIČLJIVOSTI
Predavatelj in reference: Bojan Straže; tržni strateg, pisec, oblikovalec, predavatelj, strokovnjak za neposredno trženje in avtor nekaterih najuspešnejših prodajnih pisem z izjemnimi prodajnimi rezultati. Je prejemnik uglednih mednarodnih in slovenskih nagrad, avtor več kot petdeset člankov o trženju v strokovnih publikacijah in soavtor knjige Zelo enostaven način vodenja.
Več informacij in prijava


Sreda, 18.2.2015 ob 18.00 uri
E-RAČUNI ZA DRUŠTVA, NEPROFITNE ZAVODE
Predavatelj in reference: Peter Verščaj, vodja storitev v oblaku, vodja informacijske zaščite, Mikrografija d.o.o.
Več informacij in prijava 


Sreda, 25.2.2015, ob 14.00 uri

VSEBINA JE KRALJICA
Predavatelj in reference: Maja Visinski Andrejc, vodja spletnih projektov, predavateljica, kulturologinja in pesnica.  Z vsebinami na spletu se ukvarja že več kot 12 let kot svetovalka za spletno prisotnost in vsebinski marketing v podjetju Kivi Com d.o.o. Na tem področju je svetovala in pomagala načrtovati spletno prisotnost mnogim podjetjem, kjer tudi izvaja delavnice pisanja za splet in načrtovanja spletne prisotnosti. V okviru programa Podjetno v svet podjetništva bodočim podjetnikom predava o uporabi spleta pri poslovanju podjetja.
Več informacij in prijava

 

ZPTM Brežice se zavezuje, da bo vaše podatke skrbno hranil in uporabljal samo za lastne potrebe ter jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam.

info@pcbrezice.si ▐▌ +386 (0) 5 90 837 94 ▐▌ © ZPTM Brežice 2012

Top Desktop version