PC Brežice

Switch to desktop Register Login

Do POK-a manj kot mesec dni

V Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice smo zadovoljni z odzivom podjetij na letošnji Podjetniško – obrtni in kmetijski sejem Brežice, ki bo potekal 17.-18.10.2015 v Športni dvorani Brežice.
Kapacitete sejma so že skoraj zapolnjene, na voljo je samo še nekaj prostih mest, zato zainteresirana podjetja vabljena, da sporočijo svoj interes na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Tudi letošnji sejem bo postregel s pestrim spremljajočim zabavnim in izobraževalnim programom. Ulica obrtnikov bo ponovno ponudila prikaz zanimivih poklicev, sejemska vinska klet bo postregla z bogato ponudbo, tekmovali bomo v kuhanju županovega golaža, za najmlajše bo poskrbel škrat Gvido s svojimi dogodivščinami, manjkalo pa tudi ne bo dobre glasbe in presenečenj. Obiskovalci se bodo lahko udeležili tudi brezplačnih izobraževanj s področja podjetništva, turizma in kmetijstva.
Posamezne razstavljavce, ki se bodo predstavili na sejmu, dnevno predstavljamo tudi na Facebook strani Podjetništvo Brežice, vabljeni k spremljanju.
Za dodatna pojasnila pišite oz. pokličite: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in 059 085 810 (Karl Vertovšek).

info@pcbrezice.si ▐▌ +386 (0) 5 90 837 94 ▐▌ © ZPTM Brežice 2012

Top Desktop version