5 škodljivih komunikacijskih navad na delovnem mestu in doma

Sreda, 10. 2. 2021, od 17.00 do 19.30 - (Jani Prgić, Center MI, mediator, Certified Positive Discipline Trainer, NLP Trener in NLP Coach)

Kdo je Jani Prgić?
 
Mag. Jani Prgić vodi Center MI in je mediator, CertifiedPositive Discipline Trainer, NLP Trener in NLP Coach. Usposabljanje za trenerja NLP je zaključil v Veliki Britaniji in je član mednarodne zveze INLPTA. Zaključil je tudi usposabljanje s področja uporabe NLP v terapevtske namene, in sicer ima zaključeno stopnjo AdvancedMasterPractitioner ter licenco za usposabljanje iz tehnike Memory Re-Solution za delo na časovni črti (Time Line). Uporabo NLP v terapevtske in svetovalne namene pa je nadgradil tudi z usposabljanjem za kliničnega hipnoterapevta. Poleg nevrolingvističnega programiranja intenzivno deluje še na področju mediacije in Pozitivne Discipline po načelih adlerijanske psihoterapije, kjer je dosegel stopnjo CPDT, CertifiedPositive Discipline Trainer.  Je usposobljen mediator za vse spore in avtor številnih gradiv in priročnikov s področja mediacije. Prav tako je zaključil tudi usposabljanje iz realitetne terapije (William Glasser Institute). Zaradi želje po interdisciplinarnem povezovanju različnih pristopov in veščin za delo z ljudmi je mag. Jani Prgić formalno izobrazbo po zaključenem študiju slovenskega jezika in književnosti nadaljeval še na Fakulteti za socialno delo, smer socialno delo z mladimi, obe formalni univerzitetni izobrazbi pa je nadgradil s podiplomskim študijem socialne pedagogike, kjer je magistriral iz šolske in vrstniške mediacije.
 
O predavanju:
Ste vedeli, da je učinkovita komunikacija v poslu izjemno pomembna. Ne samo, da želimo našim strankam, tudi bodočim, poslati jasna marketinška sporočila, ampak moramo poskrbeti, da vzpostavimo in vzdržujemo jasne meje komunikacije tudi s sodelavci.
Čeprav večina vodij pripoznava pomembnost komunikacije za uspešnost njihove organizacije, zaposlenih in samih sebe, pa jih presenetljivo visok delež ne obvlada te ključne veščine.
15 škodljivih komunikacijskih navad na delovnem mestu in doma

Nazaj

Prijava

Imate projektno idejo in potrebujete pomoč pri naslednjem koraku?

PIŠITE NAM