Osnove uporabe facebooka in instagrama: potencial za komuniciranje

Sreda, 3. 3 .2021, od 17.00 do 19.30 - (Sašo Panić, direktor in ustanovitelj Etrend d.o.o.)
O predavatelju: 
Aktiven na področju spletnih tehnologij od leta 2001. Bogata znanja in izkušnje iz področja poznavanja problematike v gumarski branži, turistični branži in proizvodno-izvozni branži. Poznavanje B2B poslovnih procesov in digitalnih trendov.

O predavanju:
Novi mediji imajo vedno večjo težo v komuniciranju z javnostmi, slednja pa je ključ do širše prepoznavnosti vaše organizacije. Nove medije, predvsem družbene medije Facebook in Instagram, v gospodarski panogi pogosto enačijo z orodji za digitalni marketing. Njun trženjski potencial za gospodarstvo je neizpodbiten.
Da bi vam pomagali čim bolj izkoristiti potencial Facebooka in Instagrama zaboljšo prepoznavnost in vidljivost vašega dela, promocijo uspehov in projektov, boljšo splošno obveščenost vaših občanov/uporabnikov indvostransko komunikacijo z njimi,smo kot predavatelja na izobraževanje povabili Saša Panića, izkušenega strokovnjaka za digitalni in vsebinski marketing ter družbene medije.
 
Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želite rezultate svojega dela predstaviti zainteresirani javnosti preko novih medijev in komunikatorjem v javnemu sektorju. Izobraževanje je po težavnostni stopnji primerno tudi za začetnike.
 
Izvedeli boste:
Osnove uporabe facebooka in instagrama: potencial za komuniciranje

Nazaj

Prijava

Imate projektno idejo in potrebujete pomoč pri naslednjem koraku?

PIŠITE NAM