Coworking Brežice 

V okviru Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice bo v prihodnjih mesecih pričel delovati ''coworking'' prostor, ki vključenim posameznikom in podjetjem omogoča, da si občasno ali stalno delijo ''coworking prostor'' z drugimi kreativnimi posamezniki. Brežiški coworking se nahaja na Cesti prvih borcev 3, 8250 Brežice.

Pridruži se aktivni ekipi mladih podjetnikov iz več podjetij, ki stremi k dobremu delovnemu vzdušju, rada deli izkušnje, nasvete in ideje, poskrbi za dobro družbo in podobno.
 
Kaj pravzaprav je COWORKING?
Coworking, oziroma sodelavni prostori, označujejo delovni prostor, ki si ga deli več posameznih podjetnikov, oziroma posameznikov, ki o odprtju podjetja šele razmišljajo. V praksi to izgleda tako, da posameznik najame posamezno delovno mesto v coworking prostoru, z ostalimi najemniki pa si deli skupno kuhinjo in sestankovalnico oziroma sejno sobo, ki jo je potrebno vnaprej rezervirati.

Coworking je idealen za:
Za koliko časa lahko najamem delovni prostor?
Delovni prostor bo mogoče najeti občasno (npr. mesečni najem, ki ni vezan na koledarski mesec, ampak ga lahko rezervirate kadarkoli, velja 30 koledarskih dni), ali pa za daljše časovno  obdobje (polletni, letni najem).
 
Cene najemov:
(več informacij kmalu).

Najemnino je potrebno predhodno poravnati na podlagi izstavljenega računa, najkasneje do pričetka najema. Pred pričetkom najema, najemnik izpolni VLOGO za sodelovanje. V primeru predčasne odpovedi najema zaradi razlogov s strani najemnika, najemnik ni upravičen do povrnitve predhodno poravnanih najemnin.
 
Po izteku časovnega obdobja najetega prostora, lahko najemnik poljubno podaljša najem. O tem predhodno obvesti skrbnika prostorov (ZPTM Brežice).
 

Imate projektno idejo in potrebujete pomoč pri naslednjem koraku?

PIŠITE NAM