KARIERNI SEJEM IN MREŽENJE LOKALNIH PODJETIJ

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice bo dne 29. 9. 2022 v večnamenski dvorani Mladinskega centra Brežice organiziral KARIERNI SEJEM in popoldansko MREŽENJE LOKALNIH PODJETNIKOV, ki bo razdeljen na dva dela:
 

I. KARIERNI SEJEM ZA MLADE, od 9. do 15. ure (Večnamenska dvorana, MC Brežice)

Aktivnosti organizirane v sklopu kariernega sejma za mlade so namenjene osnovnošolcem, srednješolcem, študentom ter brezposelnim osebam v Posavju. Kdo vse bo prisoten na stojnicah ter katere delavnice bodo na voljo si oglejte TUKAJ.
 

II. MREŽENJE LOKALNIH PODJETNIKOV, od  16. ure naprej (Sejna soba, Klub MC Brežice)

Zavod za podjetništvo turizem in mladino Brežice predstavlja kratek popoldanski program za podjetnike, ki je nastal kot odgovor vprašanje na kako v svetu nenehnih sprememb izboljšati kakovost našega poslovanja.

Živimo v času ko so nam korona pandemija in drugi zunanji dejavniki bolj kot kadarkoli prej pokazali, da je ključnega pomena, da smo prilagodljivi, hitro učeči in pripravljeni na hitro spremembo načina razmišljanja in dela.

Za vas smo pripravili sklop štirih kratkih predstavitev, kjer smo združili vsebine lokalnih podjetij z namenom mreženja lokalnih podjetnikov. Z brezplačnimi vsebinami začnemo 29. 9. 2022 ob 16. uri, zvečer okoli 18. ure pa sledi vodeno mreženje podjetnikov ter neformalno druženje ob pogostitvi in glasbi v prenovljenem Klub MC Brežice.

Ne pozabite s seboj prinesti sveženj vaših vizitk
!
 

Program popoldanskih predavanj:

URA

IZVAJALEC

NASLOV/TEMA

KRATEK OPIS

  16.00 -

17.00

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, Rok Capl, v.d. direktorja

Predstavitev agencije, njena področja delovanja ter priložnosti za podjetja.

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije se s svojimi aktivnostmi dokazuje kot aktiven partner v vseh fazah podjetništva. 

   17.00 -

17.20

EMB, prehransko svetovanje, Nika Jevnik   

Kako prehranjevalne navade vplivajo na delovno uspešnost?

Z ustreznim načinom prehranjevanja pomembno vplivamo ne samo na trenutno počutje, ampak tudi na našo dolgoročno psihofizično kondicijo, ki pripomore h kakovosti našega poslovnega delovanja.

  17.20 -

17.40

 PLUS REŠITVE, Svetovanje podjetjem in posameznikom, Evija Zavrl

Hitri in učinkoviti rezultati poslovnega coachinga

Vsi uspešni podjetniki ter športniki po svetu se posložujejo coachinga. Pridobili boste izjemno coaching orodje, ki ga boste lahko nemudoma uporabili za izboljšave vašega podjetja.

17.40 -
18.00 

Center za krepitev zdravja, Ivan Jakovljevič 

Učinkovito spoprijemanje s stresom na delovnem mestu

Na delovnih mestih prihaja do stresa, zato vam bomo predstavili dejavnike razvijanja in ohranjanja dobrega počutja v delovnem okolju in vsakdanjem življenju.

Od 18.00 naprej

PLUS REŠITVE, Svetovanje podjetjem in posameznikom, Anamarija Toth  Kostevc

Vodeno mreženje podjetnikov in neformalno druženje ob pogostitvi in glasbi v prenovljenem MC klubu

Z vodenim mreženjem podjetnikov boste pridobili nove kontakte drugih podjetnikov in možnost predstavitve vašega podjetja. Ne pozabite s seboj prinesti sveženj vaših vizitk!


Dogodki so brezplačni, saj jih financira Zavod za podjetništvo, turizem in mladino iz proračuna Občine Brežice.
 

Obvezne so predhodne prijave do zapolnitve prostih mest. Na dogodek se lahko prijavite preko spletnega obrazca spodaj ali elektronskega naslova: info@pcbrezice.si.
 

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@pcbrezice.si in telefonski številki:  0590 85810 (Nejc Vrešak).

Karierni sejem in mreženje lokalnih podjetnikov: 29. 9. 2022

Imate projektno idejo in potrebujete pomoč pri naslednjem koraku?

PIŠITE NAM