Spletno predavanje: Moč vsebinskega marketinga
 
Sreda, 10. 11. 2021, od 13.00 do 15.00 (Petra Bališ, marketinška svetovalka in tekstopiska)
 
Vabimo vas na delavnico, kjer boste izvedeli, kaj je vsebinski marketing in kako deluje, kako se ga lahko poslužujejo tudi manjša podjetja in so pri tem učinkovita, kako se lotiti priprave vsebin in kar je pomembo, kako pravilno pisati vsebine, da bodo navdušile vaše stranke.
  
Iz vsebine predavanja:

Kaj je tisto, kar v današnji poplavi oglasov pritegne kupčevo pozornost in ga tudi prepriča, da bo kupil prav naš izdelek ali storitev? Danes postaja klasično oglaševanje vse manj učinkovito, saj je potrošnikom postalo nadležno. Zato so v boju za kupčevo pozornost podjetja razvila nove poti pridobivanja njihove naklonjenosti: to je vsebinski marketing, ki s svojim pristopom ne vsiljuje in ne prodaja neposredno.
 
Predavateljica:

Predavanje bo vodila Petra Bališ, magistra marketinga in prodaje, samostojna marketinška svetovalka in tekstopiska. Na svoji samostojni poti kot zunanja sodelavka svojim številnim, tudi mednarodnim in tujim, naročnikom že 15 let uspešno kaže smer in jim pomaga, da so v svojih marketinških odločitvah bolj suvereni in hitreje pridejo do zastavljenih ciljev. Izrazito je usmerjena v vsebinski marketing in tekstopisje. Mnoga besedila, ki jih berete na spletu, so prav njena.
Moč vsebinskega marketinga
Petra Bališ

Prijava

Imate projektno idejo in potrebujete pomoč pri naslednjem koraku?

PIŠITE NAM