Podjetniški dogodek: »PRIHODNOST POSLOVANJA – DIGITALIZACIJA«

Dogodek organizira Občina Brežice in Zavod za podjetništvo turizem in mladino Brežice.

Podjetniški dogodek je organiziran z namenom informirati podjetnike o finančnih priložnostih, ki jih nosi finančna perspektiva 2021 - 2027, s poudarkom na sledenju sprememb v poslovanju, ki jih prinašajo izredne razmere.

Torej na kakšen način pristopati k novi realnosti poslovanja, kako ujeti pravi korak na poti digitalizacije, spoznati prednosti in priložnosti digitalizacije. Podjetja še vedno uporabljajo internet v največji meri za predstavitev in komunikacijo, toda v omejenem obsegu koristijo potencial interneta za trženje in marketing. 

Podjetniški dogodek  bo obogaten s praktično izkušnjo pridobivanja evropskih sredstev za e. poslovanje, digitalizacijo in predstavljen s strani gostov iz prakse (avtomobilske industrije -  podjetje Furlan d.o.o., turistične industrije - podjetje Flexkeeping, in kmetijske industrije - Predikat d.o.o.).

Program:

  • Uvodni pozdrav župana g. Ivana Molan
  • Priložnosti črpanja sredstev 2021 - 2027 (RRA Posavje), priložnosti črpanja sredstev za področje podjetništva iz občinskih virov 2021 (Občina Brežice)
  • Predstavite obstoječih priložnosti, pasti pri črpanju sredstev za digitalizacijo  (Tiko pro d.o.o.);
  • Primeri dobrih praks črpanja sredstev za namen digitalizacije in e.poslovanja  (podjetje Furlan d.o.o., Predikat d.o.o., Flexkeeping, E.trend);
  • Predstavitev nove spletne strani www.pcbrezice.si
02. nov 2020

Podpiramo lokalno

Vas zanima kje lahko naročite hrano na dom ali se dogovorite za prevzem ali kupite domače izdelke?

Hostel Brežice pridobil HI QS Vlaganja v turizem iz EU sredstev in ukrepi v pomoč turističnemu gospodarstvu Razvojni pogled Posavja 2021 – 2027 Logatčani na podjetniški ekskurziji v Brežicah

Imate projektno idejo in potrebujete pomoč pri naslednjem koraku?

PIŠITE NAM