SPLETNA PREDSTAVITEV: ERASMUS ZA MLADE PODJETNIKE

Za vse, ki vas zanimajo podrobnosti v zvezi s spletno predstavitvijo programa Erasmus + za mlade podjetnike, imate tukaj na voljo kratko pdf predstavitev (vključno s kontakti):


Evropska unija razpisuje finančno podporo iz programa Evropske komisije za mlade podjetnike, ki želijo v tujino po izkušnje in za podjetnike, ki želijo gostiti mlade podjetnike iz tujine.
 
Predavanje za mlade podjetnike
 
STE MLADI PODJETNIK IN SI ŽELITE PRAKSE V TUJINI?


V programu lahko sodelujejo bodoči podjetniki, trdno odločeni ustanoviti svoje podjetje ALI podjetniki, ki imajo manj kot tri leta podjetniških izkušenj.

Starostne omejitve ni(!)

Program vam omogoča delati skupaj z izkušenim podjetnikom v drugi sodelujoči državi in izpopolniti veščine, ki jih potrebujete za vodenje svojega podjetja. Izmenjava traja od enega do šestih mesecev.
 
STE PODJETNIK IN ŽELITE GOSTITI NEKOGA IZ TUJINE?

V programu lahko sodelujejo mala ali velika podjetja (MSP), ki imajo najmanj tri leta izkušenj v vodenju svojega lastnega podjetja.
Program vam omogoča razširiti svoje poslovanje, vstopiti na nove evropske trge tako in ponuja priložnost za izmenjavo izkušenj z mladim podjetnikom. Usposabljanje traja od enega do šestih mesecev.
  
Kdo je Urška Rauter Gaber?
Urška, mag. biokemije že tri leta podpira in soustvarja digitalno zdravstveno skupnost Healthday.si. Kot vodja projektov je zadolžena tudi za vodenje projekta Erasmus mladi podjetnik, ki ga Tehnološki park Ljubljana uspešno vodi že skoraj 10 let. Urška je spremljala in zaključila že več kot 20 uspešnih izmenjav slovenskih podjetnikov v tujino oziroma sprejela tuje podjetnike v Slovenijo, kamor so prišli pod okriljem programa Erasmus mladi podjetnik. Kot vodja skupnosti HealthDay.si je specializirana za podjetniško svetovanje na področju digitalnega zdravstva in biotehnologije ter za povezovanje z akademsko sfero.

Predavanje za mlade podjetnike


 

Prijava

Imate projektno idejo in potrebujete pomoč pri naslednjem koraku?

PIŠITE NAM