Coworking Brežice 

Coworking prostori
V okviru Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice so s 1.6.2021 pričel delovati ''coworking'' prostori, ki pravnim subjektom (z registrirano tržno dejavnostjo) omogočajo, da si občasno ali stalno delijo ''coworking prostor''. 

Brežiški coworking se nahaja na Cesti prvih borcev 3, 8250 Brežice.

Pridruži se aktivni ekipi podjetnikov, ki stremi k dobremu delovnemu vzdušju, rada deli izkušnje, nasvete in ideje, poskrbi za dobro družbo in podobno.
 
Kaj pravzaprav je COWORKING?
Coworking, oziroma sodelavni prostori, označujejo delovni prostor, ki si ga deli več posameznih podjetnikov. V praksi to izgleda tako, da posameznik najame posamezno delovno mesto v coworking prostoru, z ostalimi najemniki pa si deli skupno kuhinjo in sestankovalnico oziroma sejno sobo, ki jo je potrebno vnaprej rezervirati.

Coworking je idealen za:
Za koliko časa lahko najamem delovni prostor?

Coworking prostor lahko uporabljajo člani, ki z ZPTM sklenejo dogovor o članstvu in so predhodno plačali tudi članarino po ceniku:
 
Mesečna članarina: 30,00 €
Polletna članarina: 150,00 €
Letna članarina: 250,00 €

 
Članarina v coworking prostoru vključuje:

Posnetek coworking prostorov si oglejte spodaj:
 

 

Več informacij na: info@pcbrezice.si ali na tel. št 059083794

 
Coworking prostoriCoworking prostoriCoworking prostoriCoworking prostoriCoworking prostoriCoworking prostoriCoworking prostoriCoworking prostoriCoworking prostori

 
Predstavitev coworking uporabnikov Pogoji uporabe in hišni red Rezervacije

Imate projektno idejo in potrebujete pomoč pri naslednjem koraku?

PIŠITE NAM