Dnevi podjetniških priložnosti

Nazaj

14. dnevi podjetniških priložnosti

14. dnevi podjetniških priložnosti

Brezplačna podjetniška usposabljanja

ponedeljek, 26. februar 2024četrtek, 18. april 2024

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

Vabimo vas na podjetniška usposabljanja 14. dnevov podjetniških priložnosti, ki jih organiziramo z namenom zagotavljanja celovitega podpornega okolja za podjetnike in potencialne podjetnike v regiji Posavje.

12. dnevi podjetniških priložnosti

ponedeljek, 16. januar 2023

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (ZPTM) je izpeljal že 12. Dneve podjetniških priložnosti (DPP). Ti so potekali vsako sredo v februarju in v prvi polovici marca. DPP so sicer namenjeni podjetnikom, potencialnim podjetnikom, mladim, brezposelnim, kmetovalcem in ostalim iskalcem novih idej, znanj in priložnosti. Z izjemo dogodka Base barista Masterclass in ogleda dobrih praks destinacije Rogla - Pohorje, ki sta bila na voljo po simbolični ceni. Dogodki so brezplačni, saj jih financira občina Brežice.

11. Dnevi podjetniških priložnosti

sobota, 9. januar 2021

Letošnji so, milo rečeno, kot narekujejo trenutne razmere, potekali kar iz udobja dnevne sobe. Organizirali smo 8 spletnih dogodkov oziroma delavnic, katerih se je skupaj udeležilo približno 200 podjetnikov, potencialnih podjetnikov, študentov, mladih in drugih, ki so ji zanimive vsebine pritegnile.

Stopite v stik