11. Dnevi podjetniških priložnosti

Nazaj

sobota, 9. januar 2021

Letošnji so, milo rečeno, kot narekujejo trenutne razmere, potekali kar iz udobja dnevne sobe. Organizirali smo 8 spletnih dogodkov oziroma delavnic, katerih se je skupaj udeležilo približno 200 podjetnikov, potencialnih podjetnikov, študentov, mladih in drugih, ki so ji zanimive vsebine pritegnile.

Te so potekale vsako sredo v mesecu februarju in marcu, in sicer smo začeli z Berger Luko, ki je predstavil zgodbo o Flexkeepingu (globalno uspešen slovenski start-up) ter Prgić Janijem, ki je s stališča komunikacijskih navad predstavil katera so tista škodljiva, ki jih uporabljamo v poslu in doma.

Odvetnik Iztok Starc je pojasnil kaj vse je potrebno vedeti za pravilno izpeljavo postopka odpovedi pogodbe o zaposlitvi iz poslovnih razlogov, Nina Scortegagna Kavčnik pa glede vračanja državne pomoči po PKP 1-6 ter veljavne ukrepe za delodajalce in samozaposlene.

V mesecu marcu smo najprej s Panić Sašotom na primeru uporabe facebooka in instagrama obravnavali potenciale, ki jih imata aplikaciji za komuniciranje, ter osnove in pomen oblikovanja kolektivne blagovne znamke, konkretno za občino Brežice s Tanjo Lešnik Štuhec.

Predzadnja je bila delavnica Nives Fortunat Širceljeve na temo zmanjšajte perfekcionizem, zvišajte produktivnost, zaključili pa so s Tanjo Urbanijo , in sicer s spletnim seminarjem na temo nova pravila DDV s 1.7.2021 z vidika slovenskega davčnega zavezanca.

Kontakt