13. dnevi podjetniških priložnosti – Modul II

Oblikovanje in trženje turističnih produktov

Nazaj

ponedeljek, 2. oktober 2023četrtek, 12. oktober 2023, 16.0019.00

Sejna soba ZPTM Brežice
Oblikovanje in trženje turističnih produktov

Brezplačna jesenska usposabljanja.

Organizator: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

Prijave: Obvezne prijave do 29. 9. 2023

Vstopnina: Brezplačno.

Z namenom zagotavljanja celovitega podpornega okolja za podjetnike in potencialne podjetnike na regijskem nivoju, Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice v oktobru nadaljuje z jesenskimi brezplačnimi usposabljanji in delavnicami pod skupnim imenom »Dnevi podjetniških priložnosti«. 

V modulu II bomo nadaljevali z vsebinami s področja turizma in teritorialne kolektivne blagovne znamke. Predavanja bodo praktično naravnana in bodo vključevala interaktivni del z udeleženci, ki se bodo v skupinah preizkusili v zgodbarjenju in trženju turističnih produktov.

 

Ponedeljek, 2. 10. 2023, 16.00 – 19.00

Oblikovanje izdelkov in storitev v turizmu  (ProVITAL d.o.o./ Predavatelji: doc. dr. Jana Vilman, Franci Jezeršek, Ilona Stermecki, mag. mark. in prod.).

Na delavnici bomo raziskovali različne vidike oblikovanja izdelkov in storitev v turističnih in gostinskih dejavnostih. Osredotočili se bomo na naslednje ključne točke: oblikovanje izdelkov za potrebe strank, doseganje visoke ravni kakovosti, oblikovanje izdelkov in storitev, ki bodo odražali bogato tradicijo, kulturo in zgodovino lokalne skupnosti, ohranjanje avtentičnosti ter uporaba zgodbarjenja kot učinkovitega orodja za razvoj in trženje izdelkov in storitev. Sledilo bo interaktivno delo, kjer bomo praktično preizkusili koncept zgodbarjenja in bodo imeli udeleženci priložnost delati v skupinah in ustvariti zgodbe za izdelke ali storitve.

 

Četrtek, 12. 10. 2023, 16.00 – 19.00

Trženje izdelkov in storitev v turizmu  (ProVITAL d.o.o./ Predavatelji: doc. dr. Jana Vilman, Franci Jezeršek, Ilona Stermecki, mag. mark. in prod.).

Na delavnici se bomo poglobili v trženje izdelkov in storitev ter gradnje močne blagovne znamke. Naučili se bomo, kako učinkovito uporabljati digitalne platforme, družbena omrežja in spletne strani, da dosežemo našo ciljno publiko. Spoznali bomo moč pripovedovanja zgodb in kako lahko ta veščina prispeva k uspešnemu trženju. Poleg tega se bomo osredotočili na ustvarjanje pozitivnih izkušenj za stranke ter gradnjo trdne povezave z njimi za vzpostavitev zvestobe. Poudarek bo tudi na spremljanju povratnih informacij strank in njihovi uporabi za nenehno izboljševanje ponudbe ter prilagajanje spreminjajočim se tržnim trendom in potrebam strank. Naš interaktivni del bo omogočil udeležencem, da svoje znanje preizkusijo v skupinah in razvijejo konkretne tržne strategije.

 

Udeležba je brezplačna, obvezna pa je prijava do 29.9.2023 na mail: info@pcbrezice.si.

Število mest je omejeno.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 

Oblikovanje in trženje turističnih produktov

Stopite v stik