SBC Pri vas

Klub slovenskih podjetnikov Joca Pečečnika vabi na dogodek »SBC Pri vas«

ponedeljek, 20. 3. 2023, 14.00, Mestna občina Krško, sejna soba A,

Za še boljšo prihodnost Slovenije smo soodgovorni vsi, ki živimo v tej naši lepi deželi. Pomembno vlogo pri tem imajo podjetniki in vsi, ki sooblikujete lokalne skupnosti. Zato je prav, da stopimo skupaj, izmenjamo izkušnje vsak s svojega področja in najdemo pravo pot za nadaljnji razvoj in blaginjo družbe. Ob tej priložnosti bomo povabili župane vseh občin Posavske regije, da podpišejo Pismo o nameri o partnerstvu na področju gospodarstva med občinami in SBC – Klubom slovenskih podjetnikov.


OrganizatorKlub slovenskih podjetnikov Joca Pečečnika

SBC – Klub slovenskih podjetnikov združuje 400 vrhunskih podjetnikov, inovatorjev in vizionarjev, ki so lastne ideje in znanje pretvorili v uspešne poslovne zgodbe. Predsednik kluba je Joc Pečečnik (skupina Elektronček), podpredsednika pa sta Igor Akrapovič (Akrapovič) in Jure Knez (Dewesoft). Ker je za Slovenijo značilno, da so podjetniki razpršeni po vsej Sloveniji je prišlo do odločitve, da se SBC v 2023 poda na teren in na ta način gradi podjetniško Slovenijo. Z dogodki »SBC pri vas« je klub začel s 25. januarjem, v Grosuplju. Četrti v nizu dogodkov »SBC pri vas« bo potekal v Krškem. 

Prijave zbirajo tukaj: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFariZnOw6dRvYJwhd0X7r7vBw_-XAJ9JxQf-0htxoOHCLVg/viewform.

  • Občina Brežice

Stopite v stik

Podjetniški center Brežice
Gubčeva 10a
8250 Brežice

+386 590 83 794