Gospodarska delegacija na Nizozemsko

Javni poziv

Nazaj

Gospodarska delagacija na Nizozemsko

Javni poziv za sodelovanje slovenskih podjetij v gospodarski delegaciji v Rotterdam (Nizozemska)

Štajerska gospodarska zbornica - SRIP Krožno gospodarstvo, TVG inštitut - premium partner Urban Future konference ter Slovensko - nizozemski poslovni klub (SDBP) v tesnem sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija, Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstvom za kohezijsko politiko in regionalni razvoj in Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve organiziramo gospodarsko delegacijo na Nizozemsko v Rotterdam ob boku mednarodne konference Urban Future.

Delegacija bo potekala od 4. do 8. junija 2024.

Podjetjem in institucijam (občinam, razvojnim agencijam, razvojnim institucijam) želimo približati dostop do vpogleda v najnovejše trende in inovacije na področju prilagajanja na podnebne spremembe in transformacije mest v trajnostna. V okviru konference bo poleg zelenih inovacij poudarek tudi na družbenih inovacijah ter osebnostni rasti voditeljev sprememb. Konferenca Urban Future je največji in najbolj interdisciplinaren urbani dogodek v Evropi, ki predstavlja vrhunec srečanja najnaprednejših trajnostnih tehnologij, inovativnih urbanih projektov ter ambicioznih investitorjev in partnerjev.

Dodatno želimo omogočiti udeležencem gospodarske delegacije dostop do relevantnih nizozemskih podjetij in institucij, političnih odločevalcev ter vodilnih strokovnjakov na področju trajnostne gradnje in pridelave hrane, energetike in mobilnosti.

Prijavite se lahko do vključno 15. marca 2024.

Dodatne informacije in prijave: https://www.izvoznookno.si/aktualno/javni-poziv-za-sodelovanje-slovenskih-podjetij-v-g/

Vir in informacije: Izvozno okno, 20. 12. 2023, www.izvoznookno.si

Kontakt