Kovis, d.o.o.

Nazaj

Kovis, d.o.o.

KOVIS GROUP je eno izmed vodilnih podjetij v Evropi za razvoj in proizvodnjo komponent za železniško industrijo, kot so zavorni diski, ležajna ohišja ter različni deli za železniško industrijo ter druge industrijske sektorje.

Z več kot 40 letno tradicijo je danes KOVIS GROUP sestavljena iz štirih podjetij, kjer je poleg matične družbe KOVIS, še KOVIS LIVARNA, ki proizvaja visoko kakovostne ulitke iz nodularne in sive litine, KOVIS BP, kjer se izvaja kakovostna strojna obdelava in končna proizvodnja ležajnih ohišij za tovorne vagone ter KOVIS TRANSPORT, ki skrbi za logistične storitve ter interni / eksterni transport.

Strokovnost, izjemno široko znanje obdelave in livarstva, dolgoletne izkušnje, inovativni pristop, uporaba sodobnih tehnologij in opreme nam omogočajo, da svojim kupcem zagotovimo visoko zahtevne tehnološke rešitve, fleksibilnost in visoko kakovost, kratke dobavne roke, ki so hkrati tudi naše ključne konkurenčne prednosti.

Razvoj in inovativnost podjetju narekujta tempo in odpirata vedno nove poslovne priložnosti, zato deluje v skladu s sloganom  – dobre ideje kreirajo prihodnost.

https://www.kovis-group.com/ 

Stopite v stik