aaaaaaaaaObdarovanje v prazničnem decembru

Obdarovanje v prazničnem decembru

Nazaj

Obdarovanje v prazničnem decembru

Bliža se veseli december, mesec, ki je hkrati tudi čas, ko za vaše poslovne partnerje pripravite poslovna darila. Že imate idejo, s čim jih boste presenetili letos? Boste izvirni? 

Z namenom podpore uspešnih lokalnih podjetij, kmetij in rokodelcev vas vabimo, da idejo za letošnje obdarovanje dobite v trgovini Mestne hiše Brežice, v starem mestnem jedru, kjer vas na policah trgovine in vinoteke pričakuje pester nabor lokalnih izdelkov.

Kaj pa sodelavci? Boste obdarili tudi njih? Naj bo kakšen izmed prazničnih dogodkov v Brežicah, priložnost, da ga obiščete skupaj z njimi.

Čarobni večer nam bo že prihodnjo soboto, 3. 12. 2022 pričarala priljubljena slovenska pevka, Nina Pušlar. Dogodek bo v večnamenski dvorani Mladinskega centra Brežice (Gubčeva ulica 10a, Brežice), vstopnice pa so že naprodaj na spletni strani www.eventim.si ali v Klubu MC.

V imenu Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice ter vseh ostalih organizatorjev, soustvarjalcev letošnjega prazničnega decembra v Brežicah, vas vabimo na veselo dogajanje v mestu in vam želimo prijetne, predvsem pa mirne prihajajoče praznične dni.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na naši dežurni telefonski št.evilki: 080 34 24.

Želimo vam uspešen in čim bolj miren december!

Ekipa ZPTM Brežice

Obdarovanje v prazničnem decembru
Obdarovanje v prazničnem decembru
Obdarovanje v prazničnem decembru

Kontakt