Novice

Nazaj

HESS

HESS, d.o.o.

Z zeleno energijo v modro prihodnost

Družba Hidroelektrarne na Spodnji Savi, d.o.o. je zeleno usmerjena družba, katere razvoj temelji na obnovljivih virih energije. 

Kovis, d.o.o.

Kovis, d.o.o.

KOVIS GROUP je eno izmed vodilnih podjetij v Evropi za razvoj in proizvodnjo komponent za železniško industrijo, kot so zavorni diski, ležajna ohišja ter različni deli za železniško industrijo ter druge industrijske sektorje.

Vavčer za pridobitev certifikatov (V3)

Vavčer za pridobitev certifikatov / V3

Javni poziv

Slovenski podjetniški sklad je objavil nov vavčer, katerega namen je spodbuditi podjetja k pridobitvi certifikatov oziroma pridobitvi novih sistemov vodenja, proizvodov, procesov, storitev.

Podjetno nad izzive v Posavski regiji

Podjetno nad izzive v Posavski regiji

PONI POSAVJE

Javni razpis za vključitev v drugo skupino udeležencev projekta Podjetno nad izzive v Posavski regiji (PONI Posavje), ki predstavlja inovativen model podjetniškega usposabljanja.

Spodbude za mikro podjetja v lesarstvu - P4LM 2024

Spodbude za mikro podjetja v lesarstvu - P4LM 2024

Javni razpis

Namen razpisa je neposredno okrepiti mikro podjetja in jim omogočiti razvojni preboj, posredno pa okrepiti celotno lesnopredelovalno panogo in uporabiti najpomembnejši slovenski naravni vir – les, ki je tudi eden od temeljev evropskega prehoda v nizkoogljično družbo.

Vavčer za patente, modele, znamke (V2)

Vavčer za patente, modele, znamke (V2)

Javni poziv

Finančna spodbuda Slovenskega podjetniškega sklada za mikro, mala in srednje velika podjetja za zaščito patentov, modelov in znamk. 

Stran 1 od 5 (Vseh vnosov: 45)

Stopite v stik