Novice

Nazaj

Stran 2 od 3 (Vseh vnosov: 23)

money-gf6c31a2a5_1920

Javni razpis P7 2023

Hitri in ugodni povratni viri financiranja za mikro in mala podjetja

EU projekt AMULET

EU projekt AMULET

V okviru EU projekta AMULET Advanced Materials & manufacturing technologies United for LightwEighT je na voljo brezplačno svetovanje malim in srednjim podjetjem, ki jo nudijo izbrani eksperti na “lightweight” področju. 

U T R I N K I : 13. Dnevi podjetniških priložnosti

Utrinki s 13. Dnevov podjetniških priložnosti

Teritorialna kolektivna blagovna znamka s primeri dobrih praks in podelitev certifikatov kakovosti »Brežice Izbrano/Brežice Selection«

Predstavljamo vam utrinke iz 13. Dnevov podjetniških priložnosti

Javni natečaj za Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva za leto 2023

Javni natečaj za Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva za leto 2023

Obvestilo za podjetnike

Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva, prepoznava in priznava najbolj uspešne spodbujevalce podjetništva v Evropi, predstavlja najboljše podjetniške prakse, povečuje zavedanje o dodani vrednosti podjetništva ter spodbuja in navdihuje potencialne podjetnike.

Vzpostavljanje kolektivne blagovne znamke v destinaciji Čatež in Brežice

Vzpostavljanje kolektivne blagovne znamke v destinaciji Čatež in Brežice

Z namenom povezovanja pridelovalcev ustreznih prehranskih izdelkov ter izdelkov umetnostne in domače obrti, gostinsko turističnih storitev in ponudbe nastanitev in bivanja ter drugih vsebin v destinaciji Čatež in Brežice, začenjamo z gradnjo kolektivne blagovne znamke našega območja.

Logatčani na podjetniški ekskurziji v Brežicah

Logatčani na podjetniški ekskurziji v Brežicah

Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec, je v okviru projekta SPOT svetovanje – Izmenjava dobrih praks, organizirala za podjetnike enodnevno strokovno ekskurzijo v občino Brežice. Tako je na lep sončen jesenski dan ekipa podjetnikov iz Logatca, katere del so bili tudi predstavniki logaške Občine in Upravne enote, podrobneje spoznala našo občino; občino, ki ima izjemen geostrateški potencial, saj gre za obmejno in prometno dobro razvito področje, katerega predstavlja kar nekaj uspešnih in inovativnih podjetij. Udeleženci ekskurzije so v sklopu programa, ki ga je pripravil Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, spoznali nekaj teh navdihujočih lokalnih podjetniških zgodb.

Stran 2 od 3 (Vseh vnosov: 23)

  • Republika Slovenija
  • EU - Regionalni razvoj
  • Spirit Slovenija
  • SPOT

Kontakt