Novice

Nazaj

(: )

U T R I N K I : 13. Dnevi podjetniških priložnosti

Utrinki s 13. Dnevov podjetniških priložnosti

Teritorialna kolektivna blagovna znamka s primeri dobrih praks in podelitev certifikatov kakovosti »Brežice Izbrano/Brežice Selection«

Predstavljamo vam utrinke iz 13. Dnevov podjetniških priložnosti

Javni natečaj za Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva za leto 2023

Javni natečaj za Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva za leto 2023

Obvestilo za podjetnike

Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva, prepoznava in priznava najbolj uspešne spodbujevalce podjetništva v Evropi, predstavlja najboljše podjetniške prakse, povečuje zavedanje o dodani vrednosti podjetništva ter spodbuja in navdihuje potencialne podjetnike.

Vzpostavljanje kolektivne blagovne znamke v destinaciji Čatež in Brežice

Vzpostavljanje kolektivne blagovne znamke v destinaciji Čatež in Brežice

Z namenom povezovanja pridelovalcev ustreznih prehranskih izdelkov ter izdelkov umetnostne in domače obrti, gostinsko turističnih storitev in ponudbe nastanitev in bivanja ter drugih vsebin v destinaciji Čatež in Brežice, začenjamo z gradnjo kolektivne blagovne znamke našega območja.

Logatčani na podjetniški ekskurziji v Brežicah

Logatčani na podjetniški ekskurziji v Brežicah

Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec, je v okviru projekta SPOT svetovanje – Izmenjava dobrih praks, organizirala za podjetnike enodnevno strokovno ekskurzijo v občino Brežice. Tako je na lep sončen jesenski dan ekipa podjetnikov iz Logatca, katere del so bili tudi predstavniki logaške Občine in Upravne enote, podrobneje spoznala našo občino; občino, ki ima izjemen geostrateški potencial, saj gre za obmejno in prometno dobro razvito področje, katerega predstavlja kar nekaj uspešnih in inovativnih podjetij. Udeleženci ekskurzije so v sklopu programa, ki ga je pripravil Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, spoznali nekaj teh navdihujočih lokalnih podjetniških zgodb.

Obdarovanje v prazničnem decembru

Obdarovanje v prazničnem decembru

Bliža se veseli december, mesec, ki je hkrati tudi čas, ko za vaše poslovne partnerje pripravite poslovna darila. Že imate idejo, s čim jih boste presenetili letos? Boste izvirni? 

Z namenom podpore uspešnih lokalnih podjetij, kmetij in rokodelcev vas vabimo, da idejo za letošnje obdarovanje dobite v trgovini Mestne hiše Brežice, v starem mestnem jedru, kjer vas na policah trgovine in vinoteke pričakuje pester nabor lokalnih izdelkov.

Karierni sejem in mreženje lokalnih podjetnikov (iz dogodka)

Karierni sejem in mreženje lokalnih podjetnikov

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice je dne 29. 9. 2022 v večnamenski dvorani Mladinskega centra Brežice organiziral KARIERNI SEJEM in popoldansko MREŽENJE LOKALNIH PODJETNIKOV.

Hostel Brežice pridobil HI QS

Hostel Brežice pridobil HI QS

Destinacija Čatež&Brežice je maja 2019 prejela srebrni znak Slovenia Green Destination. Poleg destinacij lahko trajnostni znak pridobijo tudi ponudniki gostinskih in namestitvenih obratov, ki gostom omogočajo, da z izbiro certificiranega ponudnika neposredno pripomorejo k varovanju okolja.

Stran 4 od 4 (Vseh vnosov: 40)

Kontakt